Κιναλ Εκλογεσ : Ο Γιάννης Μεϊμάρογλου της «Μεταρρύθμισης», υποψήφιος - Ευρύ προβάδισμα για τον νίκο ανδρουλάκη στις εκλογές του κιναλ, αποτυπώνει η ενσωμάτωση των πρώτων αποτελεσμάτων στο 90,5% της επικράτειας.

Στις κάλπες της β' θεσσαλονίκης ψήφισαν 13.782 πολίτες. Σύμφωνα με πληροφορίες, πάνω από 243.000 πολίτες προσήλθαν στα εκλογικά κέντρα ανά την ελλάδα, ενώ κατά μέσο όρο στην εκλογική διαδικασία . Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου στο κίνημα αλλαγής είχαν και τα περίεργά τους. Καθαρό προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη δίνουν τα αποτελέσματα . Τον νίκο ανδρουλάκη να υπερέχει σημαντικά, όπως είναι αναμενόμενο, δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα που έρχονται από εκλογικά τμήματα της .

Οι κάλπες έκλεισαν στις 8μμ και η καταμέτρηση ολοκληρώθηκε δύο ώρες αργότερα στα εκλογικά τμήματα της φθιώτιδας. ΚΙΝÎ'Λ: Τέλος οι τηλεοπτικές εκπομπές για τα στελέχη -Μόνο
ΚΙΝÎ'Λ: Τέλος οι τηλεοπτικές εκπομπές για τα στελέχη -Μόνο from www.iefimerida.gr
Στις κάλπες της β' θεσσαλονίκης ψήφισαν 13.782 πολίτες. Οι εκλογές του κιναλ πραγματοποιήθηκαν σήμερα, κυριακή (05.12.2021), με ρεκόρ προσέλευσης στις κάλπες, που έκλεισαν μία ώρα αργότερα, . Σύμφωνα με πληροφορίες, πάνω από 243.000 πολίτες προσήλθαν στα εκλογικά κέντρα ανά την ελλάδα, ενώ κατά μέσο όρο στην εκλογική διαδικασία . Οι κάλπες έκλεισαν στις 8μμ και η καταμέτρηση ολοκληρώθηκε δύο ώρες αργότερα στα εκλογικά τμήματα της φθιώτιδας. Ευρύ προβάδισμα για τον νίκο ανδρουλάκη στις εκλογές του κιναλ, αποτυπώνει η ενσωμάτωση των πρώτων αποτελεσμάτων στο 90,5% της επικράτειας. Καθαρό προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη δίνουν τα αποτελέσματα . Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου στο κίνημα αλλαγής είχαν και τα περίεργά τους. Δείτε πόσες ψήφους πήρε ο κάθε ένας από τους έξι υποψήφιους για την ηγεσία του .

Τον νίκο ανδρουλάκη να υπερέχει σημαντικά, όπως είναι αναμενόμενο, δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα που έρχονται από εκλογικά τμήματα της .

Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου στο κίνημα αλλαγής είχαν και τα περίεργά τους. Δείτε πόσες ψήφους πήρε ο κάθε ένας από τους έξι υποψήφιους για την ηγεσία του . Ευρύ προβάδισμα για τον νίκο ανδρουλάκη στις εκλογές του κιναλ, αποτυπώνει η ενσωμάτωση των πρώτων αποτελεσμάτων στο 90,5% της επικράτειας. Λίγο πριν 14:30 έσπασε το φράγμα των 150.000 ψηφοφόρων όταν την ίδια περίπου ώρα (14:20) το 2017 η συμμετοχή έφτανε τις 109.000. Καθαρό προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη δίνουν τα αποτελέσματα . Στις κάλπες της β' θεσσαλονίκης ψήφισαν 13.782 πολίτες. Τον νίκο ανδρουλάκη να υπερέχει σημαντικά, όπως είναι αναμενόμενο, δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα που έρχονται από εκλογικά τμήματα της . Thetoc team published 05 δεκ. Σύμφωνα με πληροφορίες, πάνω από 243.000 πολίτες προσήλθαν στα εκλογικά κέντρα ανά την ελλάδα, ενώ κατά μέσο όρο στην εκλογική διαδικασία . Οι κάλπες έκλεισαν στις 8μμ και η καταμέτρηση ολοκληρώθηκε δύο ώρες αργότερα στα εκλογικά τμήματα της φθιώτιδας. Οι εκλογές του κιναλ πραγματοποιήθηκαν σήμερα, κυριακή (05.12.2021), με ρεκόρ προσέλευσης στις κάλπες, που έκλεισαν μία ώρα αργότερα, .

Καθαρό προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη δίνουν τα αποτελέσματα . Thetoc team published 05 δεκ. Στις κάλπες της β' θεσσαλονίκης ψήφισαν 13.782 πολίτες. Οι κάλπες έκλεισαν στις 8μμ και η καταμέτρηση ολοκληρώθηκε δύο ώρες αργότερα στα εκλογικά τμήματα της φθιώτιδας. Δείτε πόσες ψήφους πήρε ο κάθε ένας από τους έξι υποψήφιους για την ηγεσία του .

Ευρύ προβάδισμα για τον νίκο ανδρουλάκη στις εκλογές του κιναλ, αποτυπώνει η ενσωμάτωση των πρώτων αποτελεσμάτων στο 90,5% της επικράτειας. Ο Χρήστος Î'ρχοντής ενδιαφέρεται για τον δήμο Καλαμάτας
Ο Χρήστος Î'ρχοντής ενδιαφέρεται για τον δήμο Καλαμάτας from e-ota.gr
Οι εκλογές του κιναλ πραγματοποιήθηκαν σήμερα, κυριακή (05.12.2021), με ρεκόρ προσέλευσης στις κάλπες, που έκλεισαν μία ώρα αργότερα, . Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου στο κίνημα αλλαγής είχαν και τα περίεργά τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, πάνω από 243.000 πολίτες προσήλθαν στα εκλογικά κέντρα ανά την ελλάδα, ενώ κατά μέσο όρο στην εκλογική διαδικασία . Καθαρό προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη δίνουν τα αποτελέσματα . Δείτε πόσες ψήφους πήρε ο κάθε ένας από τους έξι υποψήφιους για την ηγεσία του . Στις κάλπες της β' θεσσαλονίκης ψήφισαν 13.782 πολίτες. Ευρύ προβάδισμα για τον νίκο ανδρουλάκη στις εκλογές του κιναλ, αποτυπώνει η ενσωμάτωση των πρώτων αποτελεσμάτων στο 90,5% της επικράτειας. Λίγο πριν 14:30 έσπασε το φράγμα των 150.000 ψηφοφόρων όταν την ίδια περίπου ώρα (14:20) το 2017 η συμμετοχή έφτανε τις 109.000.

Δείτε πόσες ψήφους πήρε ο κάθε ένας από τους έξι υποψήφιους για την ηγεσία του .

Ευρύ προβάδισμα για τον νίκο ανδρουλάκη στις εκλογές του κιναλ, αποτυπώνει η ενσωμάτωση των πρώτων αποτελεσμάτων στο 90,5% της επικράτειας. Λίγο πριν 14:30 έσπασε το φράγμα των 150.000 ψηφοφόρων όταν την ίδια περίπου ώρα (14:20) το 2017 η συμμετοχή έφτανε τις 109.000. Οι εκλογές του κιναλ πραγματοποιήθηκαν σήμερα, κυριακή (05.12.2021), με ρεκόρ προσέλευσης στις κάλπες, που έκλεισαν μία ώρα αργότερα, . Σύμφωνα με πληροφορίες, πάνω από 243.000 πολίτες προσήλθαν στα εκλογικά κέντρα ανά την ελλάδα, ενώ κατά μέσο όρο στην εκλογική διαδικασία . Thetoc team published 05 δεκ. Καθαρό προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη δίνουν τα αποτελέσματα . Τον νίκο ανδρουλάκη να υπερέχει σημαντικά, όπως είναι αναμενόμενο, δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα που έρχονται από εκλογικά τμήματα της . Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου στο κίνημα αλλαγής είχαν και τα περίεργά τους. Στις κάλπες της β' θεσσαλονίκης ψήφισαν 13.782 πολίτες. Οι κάλπες έκλεισαν στις 8μμ και η καταμέτρηση ολοκληρώθηκε δύο ώρες αργότερα στα εκλογικά τμήματα της φθιώτιδας. Δείτε πόσες ψήφους πήρε ο κάθε ένας από τους έξι υποψήφιους για την ηγεσία του .

Δείτε πόσες ψήφους πήρε ο κάθε ένας από τους έξι υποψήφιους για την ηγεσία του . Thetoc team published 05 δεκ. Λίγο πριν 14:30 έσπασε το φράγμα των 150.000 ψηφοφόρων όταν την ίδια περίπου ώρα (14:20) το 2017 η συμμετοχή έφτανε τις 109.000. Στις κάλπες της β' θεσσαλονίκης ψήφισαν 13.782 πολίτες. Καθαρό προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη δίνουν τα αποτελέσματα .

Δείτε πόσες ψήφους πήρε ο κάθε ένας από τους έξι υποψήφιους για την ηγεσία του . Ο Î
Ο Î"ιάννης Μεϊμάρογλου της «Μεταρρύθμισης», υποψήφιος from www.iefimerida.gr
Δείτε πόσες ψήφους πήρε ο κάθε ένας από τους έξι υποψήφιους για την ηγεσία του . Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου στο κίνημα αλλαγής είχαν και τα περίεργά τους. Οι εκλογές του κιναλ πραγματοποιήθηκαν σήμερα, κυριακή (05.12.2021), με ρεκόρ προσέλευσης στις κάλπες, που έκλεισαν μία ώρα αργότερα, . Καθαρό προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη δίνουν τα αποτελέσματα . Οι κάλπες έκλεισαν στις 8μμ και η καταμέτρηση ολοκληρώθηκε δύο ώρες αργότερα στα εκλογικά τμήματα της φθιώτιδας. Thetoc team published 05 δεκ. Ευρύ προβάδισμα για τον νίκο ανδρουλάκη στις εκλογές του κιναλ, αποτυπώνει η ενσωμάτωση των πρώτων αποτελεσμάτων στο 90,5% της επικράτειας. Λίγο πριν 14:30 έσπασε το φράγμα των 150.000 ψηφοφόρων όταν την ίδια περίπου ώρα (14:20) το 2017 η συμμετοχή έφτανε τις 109.000.

Στις κάλπες της β' θεσσαλονίκης ψήφισαν 13.782 πολίτες.

Καθαρό προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη δίνουν τα αποτελέσματα . Τον νίκο ανδρουλάκη να υπερέχει σημαντικά, όπως είναι αναμενόμενο, δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα που έρχονται από εκλογικά τμήματα της . Λίγο πριν 14:30 έσπασε το φράγμα των 150.000 ψηφοφόρων όταν την ίδια περίπου ώρα (14:20) το 2017 η συμμετοχή έφτανε τις 109.000. Σύμφωνα με πληροφορίες, πάνω από 243.000 πολίτες προσήλθαν στα εκλογικά κέντρα ανά την ελλάδα, ενώ κατά μέσο όρο στην εκλογική διαδικασία . Οι εκλογές του κιναλ πραγματοποιήθηκαν σήμερα, κυριακή (05.12.2021), με ρεκόρ προσέλευσης στις κάλπες, που έκλεισαν μία ώρα αργότερα, . Στις κάλπες της β' θεσσαλονίκης ψήφισαν 13.782 πολίτες. Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου στο κίνημα αλλαγής είχαν και τα περίεργά τους. Thetoc team published 05 δεκ. Οι κάλπες έκλεισαν στις 8μμ και η καταμέτρηση ολοκληρώθηκε δύο ώρες αργότερα στα εκλογικά τμήματα της φθιώτιδας. Ευρύ προβάδισμα για τον νίκο ανδρουλάκη στις εκλογές του κιναλ, αποτυπώνει η ενσωμάτωση των πρώτων αποτελεσμάτων στο 90,5% της επικράτειας. Δείτε πόσες ψήφους πήρε ο κάθε ένας από τους έξι υποψήφιους για την ηγεσία του .

Κιναλ Εκλογεσ : Ο Î"ιάννης Μεϊμάρογλου της «Μεταρρύθμισης», υποψήφιος - Ευρύ προβάδισμα για τον νίκο ανδρουλάκη στις εκλογές του κιναλ, αποτυπώνει η ενσωμάτωση των πρώτων αποτελεσμάτων στο 90,5% της επικράτειας.. Σύμφωνα με πληροφορίες, πάνω από 243.000 πολίτες προσήλθαν στα εκλογικά κέντρα ανά την ελλάδα, ενώ κατά μέσο όρο στην εκλογική διαδικασία . Ευρύ προβάδισμα για τον νίκο ανδρουλάκη στις εκλογές του κιναλ, αποτυπώνει η ενσωμάτωση των πρώτων αποτελεσμάτων στο 90,5% της επικράτειας. Λίγο πριν 14:30 έσπασε το φράγμα των 150.000 ψηφοφόρων όταν την ίδια περίπου ώρα (14:20) το 2017 η συμμετοχή έφτανε τις 109.000. Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου στο κίνημα αλλαγής είχαν και τα περίεργά τους. Δείτε πόσες ψήφους πήρε ο κάθε ένας από τους έξι υποψήφιους για την ηγεσία του .

Post a Comment

0 Comments

close